+31622965737 jetske@sterreke.nl

Spelen met Muziek

muzieklessen in de kinderopvang, peuterspeelzalen en kleuterklassen

Tot mijn grote genoegen, word ik steeds vaker gevraagd voor muzieklessen met groepen dreumesen, peuters en kleuters. Zodra de kinderen me zien, reageren de meesten enthousiast. Het is overduidelijk dat ze zich verheugen op wat er gaat komen.
Ouders weten vaak precies wanneer er ‘muziekles’ is geweest. De kinderen herhalen dan thuis, muziekspelletjes uit de les.

Ook de begeleiders genieten!
Spelen met Muziek zorgt voor een fijne sfeer, blije kinderen en leuke ideeën.

Citaten:
*
Wauw, de muziekjuf komt 🎶 De kinderen vinden ‘t fantastisch en wij juffen ook 🥰
* Zo leuk om te zien hoe de kleintjes van de Knuffelaapjes geboeid worden door Jetske en meedoen met alles wat ze aan biedt. Ze vinden het geweldig!
* Als intern begeleider zie ik hoe leuk Jetske met de kinderen zingt en muziek maakt. Voor mijn afscheid vraag ik workshops Spelen met Muziek voor de groepen 1 & 2. Een schot in de roos. We genieten en ik zie allemaal stralende gezichten.
* Heerlijk hoe Jetske met liedjes speelt en ze levendig maakt. Het inspireert!
* Wat zijn de kinderen toch dol op de muziekjuf🎶💗! Zo lief🥰🥰
*
Als muziekjuf Jetske bij ons langs komt gaan we zingen, trommelen, dansen en nog veel meer leuks doen🎼 Het plezier bij klein en groot spat er dan vanaf!

Muziek spelletjes kunnen ook buiten met ouders erbij bijv. bij een zomerfeest of tijdens een herfstwandeling. Het is verrassend leuk om samen met volwassenen in de natuur te Spelen met Muziek.

Video Dreumes Pret

Een impressie van muziek’les’ met de kleintjes. Geboeid doen ze met de muziekspelletjes mee.