+31622965737 jetske@sterreke.nl

StrandKunst

Als kind al ben ik creatief en altijd met kosteloos materiaal bezig. Dus ook met zand, schelpjes, bloemen, steentjes e.d. Later struin ik samen met mijn dochter Tara, heel wat uren langs het strand op zoek naar schatten, waar vooral ik allerlei moois van maak. Zij opent dan bij de tent een ‘museumwinkeltje’ en nodigt vol flair de campinggasten uit. Onze StrandKunst wordt bewondert en menigeen koopt een uniek souvenir. Tara verdient zo flink extra vakantiegeld.

Tijdens de prachtige zomer van 2018 pas ik op poezen in Castricum. Tot mijn grote geluk breng ik iedere dag op ‘t strand door. Ik voel me verbonden met een innerlijk meisje dat ’t liefst in haar blootje eindeloos struint over de lege vlaktes op zoek naar schatten. Soms ligt ze dubbel om wat ze opraapt. Vaak is ze verbaasd en verwonderd over vormen, kleuren en structuren. Als er voldoende is verzameld, wordt alles uitgestald in een ‘strandatelier’. Hierna begint het spel van creëren en zo ontstaan eenvoudige, authentieke en inspirerende beelden, die speels worden gefotografeerd.

In die zomer deel ik voor het eerst mijn StrandKunst via facebook met een groter publiek. Er wordt enthousiast op gereageerd en ik krijg m’n 1e opdrachten.
Ik voel me zeer vereerd als het Strandvondstenmuseum dolgraag een expositie wil. Blij en trots zie ik hoe StrandKunst zich ontwikkelt en het is heerlijk om hierin tot bloei komen!

Video StrandKunst

Van strand struinen tot marktverkoop! Dit filmpje geeft een mooi beeld van StrandKunst. Gemaakt door mijn getalenteerde dochter Tara.

Citaten

*Met het oog van de meester, het hart van de kunstenaar en de ziel van ’t kind!
*Wat ben ik blij met jouw werk! Natuur, creatief, speels! Elke keer als ik er naar kijk, geniet ik van jouw pure creaties
*Gisteren mama blij gemaakt met een prachtig strandkunstwerkje. Zo bijzonder hoe Jetske je weet te raken met de beelden die ze maakt aan t strand!
*Jouw werk is pure schoonheid en veelzeggend mooi!
*Grootse speelsheid in de verfijning die zoveel harten raakt. Tovermagie met zachte kracht
*Alles is wonderschoon, met liefde en passie gemaakt en heel bijzonder!
*Onze gang wordt zo mooi met jouw kunstwerken. Het is heerlijk opstaan en dat zien
*Prachtig, je meisje op het strand en de beelden die ze maakt; kippenvel. Wat menigeen niet ziet, maak jij met betoverende creatiekracht zichtbaar.
*Je raakt, ontroert, inspireert met je wonderschone creaties. Heel fijn dat je het nu ook met de wereld deelt.
*Wat heb je een verfijnd oog en heel geweldig gevoel voor compositie.
*Zoals jij bent straalt door al je kunstwerken heen. Puur en echt!
*Je foto’s zijn top! Het is maar weinigen gegeven dat hun werk direct wordt verkocht. Heel knap.
*Wat ontzettend mooi om in al dit moois jouw diepe zelf te zien.
*Jouw speelsheid transformeert, opent nieuwe deuren en tovert een glimlach in mijn hart.
*Jouw kunstenaar in de vorm van je kleine meisje, straalt naar alle kanten. Jouw Creatiekracht brengt “dode materie” tot leven.
*Prachtig werk, 100% Jetske! Zo zuiver!
*Your art is amazing and so much fun! You have an eye for recognizing the beauty in everything. You have great talent. A wonderful and beautiful gift!
*Wat een prachtig, speels, bijzonder en humorvol werk. De natuur wordt kunst bij jou.
*Je beelden zijn uniek en authentiek. Hier kun je ver mee komen.