+31622965737 jetske@sterreke.nl

Spelen met Muziek – ervaringen in de kinderopvang, peuterspeelzaal & kleuterklas

Ervaringsverhalen Spelen met Muziek (vrije versie van muziek op schoot)

Peuterschool
Jetske ‘s Muziekworkshops zijn feestjes om mee te mogen maken!!!
Er zit een goede opbouw in haar lessen, waardoor de peuters zich snel vertrouwd voelen! Ze werkt met mooie, kleurige materialen en instrumenten, die uitnodigen om mee te doen. Heerlijk hoe door haar enthousiasme en vakkundigheid, de peuters bijna een uur geboeid meedoen met alle liedjes, muziekjes, spelletjes en vrolijke dansjes. Bedankt voor de swingende workshops, we hebben ervan genoten.
Marlies, peuterjuf

Eindfeest Oceaan
Spelen met Muziek van Jetske op ons eindfeest voor de peuters en hun ouders, was een groot succes! De reacties waren unaniem positief en haar speelse muzikale workshop heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan een zeer geslaagd eindfeest!
Barbara Kars, vestigingsmanager

Kinderdagverblijf
Het is iedere keer weer een feest hoe de kinderen reageren op Jetske’s liedjes en muziekspelletjes. De babies liggen onderzoekend op de grond of wiebelen en kraaien vanuit hun wipstoeltjes. De dreumesen laten zich betoveren, proberen van alles uit en doen op hun eigen manier lekker mee. En zodra de peuters Jetske zien, beginnen ze te roepen en te springen. Ze krijgen maar geen genoeg van alle leuke liedjes, muziekjes, spelletjes, dansjes en materialen.
Marjon coördinator

Welzin
Jetske stemt heel goed af op de belevingswereld van kinderen. Ze werkt van nature ontwapenend en daardoor geniet jong en oud van de kleurrijke ervaringen die ze bij haar opdoen. Het aanbod is muzikaal, creatief, speels en bezield. De kinderen en volwassenen voelen het echte contact en dat maakt het geheel bijzonder. Ik beveel haar dan ook van harte aan.
Marlies Roosendaal – Peutercafé