+31622965737 jetske@sterreke.nl

Het kind in jezelf

Ik ben gevraagd om tijdens een workshop voor Jungiaanse therapeuten, ‘het kind in de volwassene’ uit te nodigen.
Wat een gave ervaring!
Vol overgave en enthousiasme zingen, dansen en bewegen we speels met elkaar. We rollen over de vloer, gooien sjaaltjes in de lucht en spelen kiekeboe. Moeiteloos groeit er een menselijk toverbos. En zo beleven we nog veel meer.

Wat is het mooi om volwassenen op deze manier (samen) bezig te zien. Ogen stralen en er wordt klaterend gelachen. Na de workshop komen er veel enthousiaste reacties en word ik aangemoedigd dit vooral vaker met volwassenen te gaan doen.

Citaten:
* Dit is super leuk! Dat moet je meer met volwassenen gaan doen.
* Jij weet hoe belangrijk het is het kind ècht vanuit je hart te kunnen zien en ècht contact te maken. En zo weet je ook het kinddeel in volwassenen uit te nodigen.
* Ik was best gaar zo aan ’t eind van de dag na alle informatie. Dankjewel dat je ons zo verrassend hebt laten spelen. Jouw workshop was dikke pret en dat heeft me goed gedaan!
* Zo wordt een verjaardag vieren veel leuker dan alleen maar zitten en consumeren.

Door veel proceswerk heeft mijn oorspronkelijke innerlijke kind, steeds meer ruimte en vrijheid gekregen. Hierdoor groeit o.a. plezier, authenticiteit, creativiteit en levenslust. Ook StrandKunst heb ik hieraan te danken. Het is fijn tot mijn recht te komen en volop te bloeien. Dit is iets wat ik iedereen gun en waar ik graag aan bijdraag.
Kom je ook spelen en de potentie van jouw innerlijke kind ontdekken? (zie agenda voor workshop data)