+31622965737 jetske@sterreke.nl

Spelen met Muziek – ervaringen verjaardagsfeestje


Carla & Paul

Wat was ’t leuk en verrassend om met jou, de kinderen en kleinkinderen te genieten van Spelen met Muziek. Dankjewel voor deze heerlijke blije familie beleving!

Rosanne en Suzanne
Wat heb je een ontzettend leuke bijdrage aan het feestje van de meiden geleverd. Je weet op originele en speelse manier iedereen mee te krijgen! Wij kijken terug op een heel gezellig en geslaagd verjaardagsfeestje. Nogmaals bedankt
Maria

Hugo
Hugo heeft zijn tweede verjaardag op feestelijke wijze gevierd met zijn vriendjes en vriendinnetjes. Hij was zelf bekend met de ‘Spelen met Muziek’ lessen, waar hij en zijn broer Thom met veel plezier aan mee hebben gedaan. Zijn verjaardag werd echt een feest door de vrolijke en gestructureerde manier waarop Jetske een uur lang met de kinderen en ouders liedjes zong, spelletjes deed en muziek maakte. Met veel beweging erbij, ruimte voor emotie en lekker knuffelen met de papa’s en mama’s tussendoor. Het was genieten om het plezier van de kinderen en hun ouders er vanaf te zien spatten. We kijken met heel veel blijdschap terug op deze muzikale feestmiddag.
Marjolijn

Isa
Wij hebben nu 2 kinderverjaardagen met Jetske, al Spelend met Muziek gevierd. Het was geweldig! Met 8 kindjes gingen wij ‘n uurtje zingen, dansen en muziek maken en dat in onze eigen woonkamer en tuin. Natuurlijk staat de jarige op de voorgrond maar alle kinderen komen aan bod. De verwondering op de snoetjes is prachtig. Iedereen doet enthousiast mee en Jetske krijgt zelfs de papa’s en mama’s los, wat de kinderen natuurlijk prachtig vinden!! Trommels, ballen, bellen, schommeldoeken, flesjes enz. Jetske brengt ’t allemaal mee om er een onvergetelijke verjaardag van te maken!
Angele

Ole
Ole van 1 jaar geniet erg van muziek maken: liedjes ‘zingen’, muziekspelletjes en meespelen met opa op de piano. Spelen met Muziek leek ons dan ook hét ultieme verjaardagspartijtje voor Ole’s 2e verjaardag. Wat hadden we er zin in.
Toen de datum echter in zicht kwam, begon de vertwijfeling toe te slaan. Wat als we straks met alleen vaders en moeder in de kring zitten en de peuters ondertussen elders vrolijk rondhuppelden. Hoe houden we dat jonge spulletje straks braaf op schoot?
De zorgen waren niet nodig geweest, het verjaardagspartijtje is een enorm succes gebleken. Alle kinderen, moeders en zelfs alle vaders bleven enthousiast meedoen met de leuke muziekspelletjes die Jetske aanbood. Er waren trommels, ballen, belletjes, noem maar op. Ole en zijn ‘vriendjes’ hebben enorm genoten. Nog steeds sleurt Ole ons dagelijks mee naar de computer, waar hij de filmpjes met de “tommels wil kijke”.
Maartje

Veerle
Onze dochter Veerle heeft jaren genoten van de wekelijkse muzieklessen bij Jetske. Voor haar 4e verjaardag hebben we dan ook gevraagd of Jetske een muziekuurtje bij ons thuis wilde organiseren. Dat was dolle pret.
Myrthe

Elisa
Zaterdagmiddag was het zover. Het verjaardagsfeestje van mijn dochter Elisa was in volle gang. Toen kwam ‘juf’ Jetske. We hadden al verteld dat we muziek gingen maken en dat leek de kinderen leuk. Maar hoe het zou zijn, dat bleef spannend.

We begonnen met het feestlied: “t is feest tra la la, want Elisa die is jarig ja…” De kinderen zwaaiden druk met linten heen en weer en dansten erbij. Dit was een vrolijk gezicht. Toen gingen we trommelen. Een lied over de trein, waarbij ieder kind om de beurt conducteur mocht zijn. En een canon: A ram sam sam… Nog wel een beetje lastig (ook voor de ouders) maar ook dit was een succes.

Bij het lied: uit Artis is een beer ontsnapt… mocht iedereen zich verstoppen onder te tafel (dit was tijdelijk een berenhok). En daarna speelden we de ontsnapping van de beer samen met 8 kinderen.

Jetske weet alle kinderliedjes speciaal te maken door dans, beweging en spel met kleine instrumentjes, speelgoed, knuffelbeesten of andere voorwerpen. Jetske weet haar enthousiasme op kinderen over te brengen en kan kinderen stimuleren, waardoor iets bijzonders ontstaat. Het was een zeer geslaagd verjaardagsfeestje.
Laura

Jason
Sinds een paar maanden bezoeken Jason en ik iedere vrijdag met veel plezier de lessen van Spelen met Muziek van Jetske en poesje Joris. Zij waren dan ook vanzelfsprekend van de partij op zijn verjaardagsfeestje. De liedjes werden door Jason zelf uitgezocht en 6 vriendjes en vriendinnetjes werden met een ouder uitgenodigd. We begonnen in een kring met de kindjes op schoot. De start was nog wat aarzelend maar na de 1e schroom groeide het plezier en enthousiasme. We veranderden in een trein, een giraffe, een olifant, bandweermannen, bomen in het bos en de kindertjes werden door de mama’s en papa’s geschommeld.
Met zijn allen waren we aan het dansen en zingen met de ballonnen en andere door Jetske verzorgde attributen. Trommels, brandweerslangen, schudbusjes en belletjes werden enthousiast gebruikt. Het was een genot en erg leuk om iedereen zo met elkaar bezig te zien.
Ilonka

Marte
Toen onze dochter 4 jaar werd, moest ze tot haar verdriet stoppen met de cursus Spelen met Muziek omdat ze naar de basisschool ging.
Om het leed wat te verzachten hebben we Jetske gevraagd of ze ter ere van de verjaardag, bij ons thuis een Spelen met Muziek les wilde geven voor onze dochter en haar vriendinnetjes.
Wij hebben een prachtig verjaarsfeest gehad en voor de andere kleintjes was het samen zingen en de structuur die bij de “les” past, overzichtelijk, uitnodigend en heel geschikt om aan deel te nemen. Het was een feestelijke middag