+31622965737 jetske@sterreke.nl

Spelen met Muziek – ervaringen ouders en kinderen

Ervaringsverhalen Spelen met Muziek (vrije versie van muziek op schoot)

Elio
Vandaag is ’t zover, ik mag mee met mijn dochter Lisa en kleinzoon Elio naar lieve poesje Joris. Elio straalt als ’t over Joris gaat, roept dan enthousiast ‘aai aai’ en begint te zingen. Ook ‘sip sap sop’ hoor ik geregeld bij’t opruimen, ik ben dus benieuwd.

Na een warme ontvangst door juf Jetske, voel ik me direct welkom.
Poesje Joris begroet ieder kind met persoonlijke aandacht waarbij er wordt geaaid en geknuffeld. De sfeer is ontspannen, blij en verwachtingsvol.
Jetske gebruikt veel leuke muziekinstrumentjes; stokjes, trommels, belletjes, knuffels, flesjes met rinkeldingetjes erin, zachte blokken, waarmee al zingend een toren wordt gebouwd. Bijzonder hoe de peuters dat al samen doen. Daarna bouwen we met mooi gekleurde blikken hoge torens die juichend omgegooid mogen worden.
We dansen en lopen in de kring en zingen veel leuke liedjes met (door juf) zelfgemaakte muziekinstrumentjes.
De les verloopt heel harmonieus. De peuters zijn vrij en ontspannen en kijken (soms met open mond ) naar wat er allemaal gebeurt. Er is veel afwisseling.
Aan ’t eind neemt Joris van elke kind persoonlijk afscheid en mag er weer flink geknuffeld worden.

Wat een heerlijke les gegeven door deze creatieve warmhartige juf!
Maria, de moeder van Liza en de oma van Elio

Guido & Mitch
Wat geef jij ontzettend leuk les!
Je uitstraling is heerlijk enthousiast en je maakt gebruik van mooie materialen en attributen.
De jongens zijn beide fan!
Mieke

Frederique & Simon
“Spelen met Muziek” bij Jetske was voor Frederique en is nog steeds voor Simon heerlijk! De sfeer is heel liefdevol en fijn. De kinderen staan echt centraal en worden gezien. Simon heeft het er de hele week over.
Cindy en Robert

Floris
Ik bewonder hoe goed je ook om weet te gaan met ‘lastig gedrag’. Je voelt haarfijn aan waar soms een stevige grens nodig is of waar juist wat ruimte en meebewegen gewenst wordt.
Ik heb me echt gesteund gevoeld door jou, dankjewel.
Lieske

Tij
We hebben genoten van je lessen vol plezier en verbeeldingskracht. Dankjewel voor je lieve en enthousiaste aanwezigheid. Je ziet de kinderen echt en laat ze voelen dat ze er met alles mogen zijn. Dat vind ik zo mooi om te zien.
Ilse

Jolie & Dinand
De hele week kijken mijn kinderen uit naar de vrijdagochtend, want dan gaan we naar Jetske! Een vakvrouw met een dijk van ervaring. Door haar warme persoonlijkheid en interesse voor iedereen die muziek komt maken, weet zij zowel de kindjes als de ouders aan zich te binden. Na jaren meedoen hebben wij er nog geen genoeg van!
Sanne

Karlijn & Linde
Spelen met Muziek zijn hele fijne muzieklessen! Jetske heeft veel aandacht voor de kinderen omdat ze bewust voor niet al te grote groepen kiest en vanwege de geweldige interactie die ze met hun heeft. Leerzaam en erg leuk!
Annette

Suze
De muziekcursussen & workshops voor ouders en kinderen die Jetske geeft, zijn super speciaal. Ik heb er met mijn jongste altijd heel erg van genoten. Bij ’t zingen wordt er heerlijk geknuffeld, geschommeld, gewiegd, gespeeld en gedanst. Bovenal geeft Jetske heel veel ruimte aan ieders eigenheid. Suze speelde na de muziekles, thuis vaak zingend verder. Jetske ’s lessen zijn echt, echt, echt een aanrader ook als je niet vlakbij woont.
Conny

Sofie
Muziek maken met Jetske en poesje Joris, dat is een groot feest! Nog voor ze 1 was genoot Sofie er al met volle teugen van. Nu is ze bijna drie en we gaan trouw naar elke workshop. Jetske is een warme vakvrouw, die met ontzettend veel plezier de kleintjes en ouders mee weet te nemen in samen zingen en muziek maken. Niks is moeilijk, niks is gek, en de kinderen staan op een prettige manier op de voorgrond. Een heerlijke plek creëert ze zo, waar we allemaal graag naar toe gaan.
Annemieke